(Poistunut julkaisusta)

Tuotanto/varastovastaava
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Rehux Oy on Tarvasjoelle sijaitseva kasvava ja kehittyvä kotimainen yritys, joka valmistaa räätälöityjä ja laadukkaita ruokintaratkaisuja suomalaisille eläintiloille.

Yritys kaipailee nyt riveihinsä vahvistukseksi tuotanto/varastovastaavaa.

Tärkein tehtäväsi on huolehtia yhdessä tiimin kanssa onnistuneesta tuotannosta. Päiväsi koostuvat monipuolisista tuotannon ja varastoinnin tehtävistä. Tässä hommassa jokainen päivä on erilainen ja pääset näyttämään kykysi monipuolisesti. Organisoit raaka-aineiden vastaanottoa, huolehdit niiden varastoinnista ja käyttöönotosta. Ohjaat tiimin työskentelyä, otat näytteitä, kalibroit laitteita ja perehdytät tarvittaessa myös uusia ihmisiä. Olet toimeen tarttuva ja osaat ajatella ennakoivasti; teet asiat mieluummin tänään kuin huomenna. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet asiakaspalveluhenkinen.

Ajoittain saattaa olla myös kiirettä ja siksi sinulla pitää olla myös priorisointi- ja paineensietokykyä. Vastapainoksi on hiljaisempia hetkiä, jolloin saat kiinnostuksesi mukaan vaikka kehittää yrityksen prosesseja eteenpäin. Koulutustaustallasi ei ole merkitystä, kunhan tunnet kiinnostusta järjestelmiin ja tuotannon eri vaiheisiin ja olet työskennellyt aikaisemmin tehdasmaisessa ympäristössä.
Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta koeajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan Rehuxille.

Tarjolla on reilu palkkamalli, joka neuvotellaan erikseen henkilön tausta ja kokemus huomioon ottaen. Tehtävään saat myös hyvän perehdytyksen, koska kyse spesifistä alasta. Huomiothan, että tuotannosta tulee ajoittain pölyä, koska kyse on rehun valmistuksesta, joten ethän ole allerginen. Kaupan päälle saat kivan työyhteisön, jossa pääset kehittymään. Työajat ovat joustavat. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuussa.

Jos siis tunnet tehtävän omaksesi laita hakemusta tulemaan heti!
Lisätietoja tehtävästä antaa Cityworkin Anne Ylitalo p. 044 753 3513 anne.ylitalo@citywork.fi ja Heidi Alitalo p. 040 624 7681, heidi.alitalo@citywork.fi arkisin klo 10-14.