(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekjöitä Hermetel Oy:lle
Hermetel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen kylmäalan perheyritys. Tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat elementtirakenteiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilat sekä niiden varusteet. Ratkaisuja toteutamme mm. kaupan- ja elintarvikealan tarpeisiin, laivavarustamoille, sairaanhoitopiireille sekä tutkimuskeskuksille. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys, vahva tekninen ammattitaito ja toimintavarmuus. Haluamme tarjota ratkaisuja ja palveluja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin aina ympäristö- ja laatuasiat huomioiden.

Haemme asiakkaallemme Hermetel Oy:lle tuotantotyöntekijöitä valupisteelle Orimattilaan. Tehtävä on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään tuotannossa tehden elementtivaluja sekä elementtien puhdistusta.

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä hyvällä motivaatiolla ja reippaalla asenteella pääsee jo pitkälle. Hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävästä suoriutumiseen. Eduksesi katsotaan metallialan koulutus, aikaisempi työkokemus sekä porakoneenkäsittelytaidot. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Martti Hannola, martti.hannola@adecco.fi tai 040 663 4033.