(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekjöitä Hermetel Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen kylmäalan perheyritys. Tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat elementtirakenteiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilat sekä niiden varusteet. Ratkaisuja toteutamme mm. kaupan- ja elintarvikealan tarpeisiin, laivavarustamoille, sairaanhoitopiireille sekä tutkimuskeskuksille. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys, vahva tekninen ammattitaito ja toimintavarmuus. Haluamme tarjota ratkaisuja ja palveluja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin aina ympäristö- ja laatuasiat huomioiden.

Haemme asiakkaallemme Hermetel Oy:lle tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan. Tehtävä on aluksi kahden kuukauden määräaikaisuus ja alkaa heti tammikuun alussa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.
Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään tuotannossa tehden elementtivaluja sekä elementtien puhdistusta. Halutessasi pääset osallistumaan myös pulverimaalaukseen.
Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä hyvällä motivaatiolla ja reippaalla asenteella pääsee jo pitkälle. Hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävästä suoriutumiseen.
Eduksesi katsotaan metallialan koulutus, aikaisempi työkokemus sekä trukinajotaidot.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat viimeistään 15.12.2019. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Antti Riihimäki, antti.riihimaki@adecco.fi tai 040 668 6384.