Tuotantotyöntekijöitä
PerkinElmer / Wallac Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

PerkinElmer etsii nyt joukkoonsa Tuotantotyöntekijöitä Turkuun

Turun toimipisteemme, Wallac Oy, on yksi PerkinElmerin diagnostiikkaliiketoiminnan suurimmista tuotanto- ja tuotekehitys-yksiköistä. Tällä hetkellä Turussa työskentelee noin 650 henkilöä. Kehitämme ja valmistamme Turussa instrumentteja, kemiallisia reagensseja ja ohjelmistoja seulonta- ja tutkimustarkoituksiin. Olemme markkinajohtaja vastasyntyneiden ja raskaana olevien naisten seulontajärjestelmien toimittajana ja tuotteitamme on käytössä yli sadassa maassa. Valmistamme myös COVID19-testejä terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön Suomessa ja maailmalla.

Haemme nyt uusia tuotantotyöntekijöitä kemian tuotannon pullotus- ja kylmäkuivauspalveluun. Haemme kolmea työntekijää. Avoinna on paikat vakituiselle, osa-aikaiselle sekä vuoden 2022 loppuun asti kestävälle määräaikaiselle työntekijälle.

Tehtävä pitää sisällään

  • Kemian tuotannon liuospullotuksessa pullotusprosessin eri vaiheissa työskentelyä
  • Tuotantolinjojen ja prosessilaitteiden käyttöä
  • Tuotteisiin liittyviä tarkastus-, kirjaus- ja raportointitehtäviä

Tehtävässä menestyy huolellinen ja yhteistyökykyinen henkilö, jolla on oma-aloitteinen ja reipas työote sekä joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa. Tukenasi on mukava työporukka, joka perehdyttää sinut tehtävään.

Eduksi katsomme automaatioasentajan tai prosessihoitajan ammattitutkinnon tai aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisesta työstä tarkoin säädellyssä tuotantoympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa linjavastaava Jari Pesonen (puh. 046 920 6367), arkisin klo 8-16 välillä.

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n 23.01.2021 mennessä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. PerkinElmerin Turun toimipiste on päihteetön työyhteisö ja uusille työntekijöille tehdään työhöntulotarkastuksen yhteydessä huumausainetesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot