Tuotantotyöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta 

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys­ ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Gebwell valmistaa ja myy kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Tiimiin kuuluu jo yli 200 gebwelliläistä, haluatko sinäkin liittyä joukkoon?
www.gebwell.fi

Gebwellillä voit työskennellä monipuolisesti lämmönjakokeskustuotannon eri työtehtävissä kuten esimerkiksi laitekokoonpanossa, hitsaus- ja metallitöissä, koeponnistajana, varastotyöntekijänä, sähkö- tai lvi-asentajana

Eduksi luetaan soveltuva pohjakoulutus ja/tai työkokemus esim. metalli-, talonrakennus-, autonasentajan-, talotekniikan alalta tai muu teknisen alan osaaminen ja harrastuneisuus. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio uuden opetteluun sekä hyvä asenne työtä kohtaan.

Sovit hyvin mukaan työporukkaan jos olet reipas, ahkera ja tarkka työssäsi ja omaat hyvät tiimitaidot, sekä sinulla on valmius 2-vuorotyöhön.

Työn vaativuus vaihtelee tehtävän mukaan, joten kerro hakemuksellasi kiinnostuksestasi ja toiveistasi työlle. Olemme sinuun yhteydessä ja haastattelemme soveltuvia osaajia välittömästi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkee sinulla on mahdollisuus jatkoon. Työntekijänämme saat käyttöösi yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh./WA/SMS 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545730
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Leppävirta, Suonenjoki, Varkaus