Tuotantotyöntekijöitä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tuotantotyöntekijöitä

Etsimme Jalasjärvellä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme henkilöitä työskentelemään tuotantotöihin. Työt tapahtuvat kahdessa vuorossa ja aloitus on sopiuksen mukaan, mahdollisesti nopeastikin. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot sekä hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi. Työ on aluksi 6 kk:n määräaikainen työsuhde, mutta mikäli sinä aikana sekä asiakasyritys että työntekijä toteaa kaiken olevan kunnossa, asiakasyritys palkkaa työntekijän suoraan heidän omille kirjoilleen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen eli Eezy Henkilöstöpalvelut toimii rekrytointikanavana.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Odotamme ennen kaikkea erinomaista asennetta työntekoon sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme valmiutta 2-vuorotyöhön ja vähintään 18 vuoden ikää. Työtehtäviin perehdytetään asiakasyrityksessä, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Aikaisemmasta osaamisestasi riippuen työtehtävät voivat olla mm. kokoonpanoa, levynleikkausta, villoitusta, linjatyötä tai juottamista.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja halutessasi liitä CV:si lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 13.2.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot