Tuotantotyöntekijöitä
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Etsitkö vielä kesätöitä vai haluaisitko muuten vain uusia haasteita kesäksi? Osaatko hitsata ja olet kiinnostunut tuotannon töistä? Loistavaa! Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Ähtävälle.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet kesän ajan (toukokuu - heinäkuu) projektissa. Työtehtäviisi kuuluu robottihitsaajan valvonta, hitsaus käsin ja muut pienet tehtävät tuotannossa. Työ on kokoaikainen ja alkaa projektin myötä toukokuussa. Työpaikka sijaitsee Ähtävällä.

Meille olet mielenkiintoinen hakija, jos osaat hitsata, olet tarkka ja oma-aloitteinen. Emme etsi luokkahitsareita vaan pikemminkin loistavan asenteen omaavia ja oppimishaluisia henkilöitä. Suomen tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hyvä! Voit siis jättää hakemuksesi vaikka heti tai viimeistään 25.4.2021.


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot