(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Haemme Varkaudessa toimivalle teolliselle asiakkaallemme tuotannontyöntekijöitä.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia tuotannon työvaiheita esimerkiksi pakkaamista ja laadunvalvontaa. Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työvuorot tehdään maanantaista perjantaihin vuoroviikoin.

Työntekijöiltä odotetaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, tarkkuutta työtehtävien suorittamisessa sekä tiimityötaitoja. Tehtävään on kattava perehdytys, joten aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Työt alkavat lokakuun aikana. Jätäthän hakemuksesi tehtävään pikaisesti, haastattalemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.