(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään vakituisesti tuotantotehtävissä elintarviketeollisuudessa? Haluatko päästä tekemään monipuolista työtä? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Kauhavalle.

Tuotantotyöntekijänä sinulla on tärkeä rooli elintarviketuotteiden valmistusketjussa. Tällä hetkellä etsimme henkilöitä tuotantoon, mm. linjastotyöhön. Työ on pitkälti seisomatyötä ja välillä myös erittäin fyysistä mm. laatikoiden noston myötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 5 ja 00 välille. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka eivät pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Toivomme, että sinulla on kokemusta tuotantotyöstä ja olet mahtava tiimipelaaja. Eduksi luemme alalle soveltuvan koulutuksen ja hygieniapassin. Edellytämme työntekijöiltämme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaavaista työotetta työn luonteen vuoksi.

Hae työtä heti lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Käymme hakemuksia ja videohaastatteluita läpi jo hakuajalla. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä