Tuotantotyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Etsitkö vakituista työsuhdetta Etelä-Pohjanmaan alueelta? Motivoiko sinua uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta lähteä kasvamaan tuotantotyön monipuoliseksi ammattilaiseksi.

Haemme nyt ahkeria TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Karijoelle.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia töitä tuotannon eri asennustöiden parissa. Tehtävänäsi on koota asiakkaamme mittatilaustuotteita ja tuote-elementtejä ohjeiden mukaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun juuri osaamistasi vastaaviin tehtäviin ja määrität itse, miten pitkälle haluat organisaatiossa kasvaa. Kaikkein tärkeintä on asenteesi ja motivaatio työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä. Työn luonne vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaavaista työotetta. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15.30.

Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ja työnantajan, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan voit tulevaisuudessa siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme hakijoita jo haun aikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1382512
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Karijoki