Tuotantotyöntekijöitä
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Yritysesittely
Asiakkaamme tuottaa työmaille asennusvalmiita ja massaräätälöitäviä kylpyhuonemoduuleita, jotka tuovat mittavia hyötyjä niin rakennusten omistajille, suunnittelijoille ja rakentajille kuin tuleville asukkaillekin. Tehdasvalmiit kylpyhuonekokonaisuudet vievät käyttäjäkokemuksen seuraavalle tasolle tarjoamalla lukemattomia vaihtoehtoja yksityiskohtiin ja parantamalla käytettävyyttä.
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi tulevaisuuden rakentamisen vallankumousta!

Työnkuvaus
Haemme tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin Hämeenlinnaan.
Työtehtävät sisältävät mm. putkikytkennät, seinienpystytykset ja loppuvarustelut. Työsopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat asiakkaaltamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Aloitat työt varastolta ja sinut perehdytetään eri työvaiheisiin. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei edellytetä – toivomme sinulta ahkeraa otetta työhösi, halukkuutta oppia ja hoitaa omat työtehtäväsi hyvin.

Mitä tarjoamme?
Tehtävä on vakituinen. Työaika sijoittuu klo 7:00 – 15:30 välille (20 – 40 h/vko). Tehtävässä maksetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle arvokasta työkokemusta globaalissa tuotantoon ja asennusratkaisuihin keskittyneessä yrityksessä. Tämä paikka on sinua varten, joka haluat osallistua omalla panoksellasi rakennusprojekteihin ja oppia uutta teollisuusalalla.

Lisätiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.

Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus asiakkaamme joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantotyöntekijöitä. Odotamme innolla hakemustasi 3.8.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1374913
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Pantsu (aleksi.pantsu (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358403075115