(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Meillä on kaikesta huolimatta töitä. Asiakkaamme Vaasan alueella etsivät tuotantotyöntekijöitä eripituisiin määräaikaisiin työtehtäviin.

Työt voivat olla esimerkiksi:
- elektroniikkatuotteiden, moottorien, kytkimien tai vastaavien kokoonpanotehtäviä
- mekaanista asennusta
- maalausta
- koneenkäyttöä
- logistiikkaa

Suurin tarve on 2- ja 3-vuorotyöhön pystyvistä työntekijöistä. Edellytyksenä on oma-aloitteinen ote ja joustava asenne, jotta voit työskennellä hyvässä hengessä erilaisten ihmisten kanssa.

Meidän yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet työturvallisuuteen, puhtaisiin työolosuhteisiin, sääntöjen noudattamiseen ja työntekijöiden hyvään kohteluun, joten Adeccon kautta työllistyessäsi voit olla varma, että kaikki tehdään luotettavasti ja oikein. Me Adecco Vaasan toimiston henkilökunta olemme sitoutuneet huolehtimaan vuokratyöntekijöistämme ja palvelemaan asiakkaitamme edelleen, hyvien etäyhteyksien välityksellä.

Haethan paikkaa, jos etsit töitä tuotantoympäristöstä. Työsuhteet ovat sekä lyhyempiä että pidempiä määräaikaisuuksia, ja Adeccon kautta sinulla on mahdollisuus hyötyä koko Vaasan alueen työnantajaverkostosta. Nyt jos joskus kannattaa laittaa tietoja tulemaan!

Hakuaikaa on 12.4.2020 saakka. Meidän konsulteille voi myös soittaa seuraaviin yhteystietoihin:
Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi
Pauliina Rintala-Dimic, p. 040 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi