(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Asiakkaamme on tunnettu ja luotettava alansa toimija, jolla on vahva fokus niin henkilöstön viihtyvyyteen kuin perehdytykseen. He toivovatkin työntekijöidensä vihtyvän heillä pitkään.

Työpäiväsi

Työpäiväsi tässä työssä kuluvat elintarvikealan tuotantotyössä. Työ linjastolla on verrattain itsenäistä, mutta toimit kuitenkin osana tiimiä. Työpaikallasi on käytössä kaksi-, kolmi- ja viisivuorojärjestelmät ja sijoittumisesi vuorojärjestelmään riippuu paljolti sekä omasta toiveestasi että työpisteestäsi. Myös keikkavuorot elämäntilanteesi mukaan ovat mahdollisia. Aamuvuorossa työskentelet klo 06.00-14.00, iltavuorossa klo 14.00-22.00 ja yövuorossa klo 22.00-06.00.

Tässä työssä voit päästä etenemään myös erilaisiin positioihin esimerkiksi varastosta koneenkäyttäjään tai työnjohtajaan.

Toivomme, että
  • Rutiininomainen työ sopii sinulle
  • Olet luotettava ja täsmällinen työntekijä
  • Olet vähintään peruskuntoinen
  • Olet motivoitunut oppimaan alan hommat
  • Sinulla on luotettava ja oma-aloitteinen ote työhön
  • Takataskustasi löytyvä hygieniapassi katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle

Sinut koulutetaan työhön ja asiakasyrityksemme toivoo, että he saavat sinusta pitkäaikaisen osan tiimiään. Saat työn, joka sopii elämäntilanteeseesi ja mukavan työyhteisön, jossa viihtyy. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Heini Feodorow, HR-koordinaattori
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)