(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Jos etsit töitä alkuvuodelle 2020, jätä yhteystietosi tämän ilmoituksen kautta.

Ainakin sähköalan osaajille ja kokeneemmille kokoonpanotyöntekijöille on alkuvuodesta tulossa vapaita paikkoja teollisuuden alan asiakkaillemme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kokemus tuotannon töistä ja alan koulutus on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on joustavuus, luotettavuus ja avoin asenne uuden oppimiselle. Useimmiten työtä tehdään vuoroissa, joten toivomme hakijoilta mahdollisuutta tehdä 2- tai 3-vuorotyötä. Työtehtävät voivat olla tuotteiden kokoonpanotyötä, varastotyötä, maalausta tai esimerkiksi asennusta.

Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijämme ovat sydämen asia ja yritämme palvella työntekijöitämme aina ripeästi ja ystävällisesti. Tarjoamme työntekijöillemme myös yksityisen työterveyshuollon yhteistyökumppanimme Terveystalon kautta. Ota yhteyttä ja liity joukkoomme!

Vaasan toimistolla sinua palvelevat henkilöstökonsultit Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) ja Pauliina Rintala-Dimic (p. 040 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi). Vaasan toimisto on auki arkisin klo 9-15.

Jätä yhteystietosi ja CV:si tämän ilmoituksen kautta 12.1.2020 mennessä.