(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme useita käsistään käteviä, hyvällä asenteella varustettuja ja motivoituneita TUOTANTOTYÖNTEKJÖITÄ.

Työtehtäviin kuuluu mm. kokoonpanoa, kasausta ja varustelua. Työntekijältä odotetaan reipasta, oma-aloitteista otetta työhön sekä halua oppia uutta. Kuvienlukutaito ja aikaisempi kokemus tuotannontöistä on plussaa.

Työ on päivävuorossa arkisin klo. 7:00 – 15:30. Aloitus sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana ja työt kestävät ainakin kesän 2020 loppuun asti. Hae paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Mikäli haluat kysyä lisätietoja tehtävästä tai tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Kilta / Leena p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.