(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Oletko kiinnostunut monipuolisista tuotannon työtehtävistä? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ merkitykselliseen ja monipuoliseen työhön Perhoon.

Asiakkaamme toimii uudisrakentamisen parissa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Tuotantotyöntekijänä olet mukana rakentamassa korkealaatuisista materiaaleista uusia koteja. Työtehtäviisi kuuluu elementtityöntekijöiden avustus ja töiden valmistelu. Työtehtäviisi voi kuulua myös kokoonpano-, pakkaus- ja linjastotöitä. Työtä tehdään arkisin joko yhdessä tai kahdessa vuorossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille tilauskannasta ja ammattitaidostasi riippuen. Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen ja konsulttiemme täyden tuen.

Mitä odotamme sinulta? Aiempi kokemus teollisuuden ja rakennusalan tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Sinulla pysyy kuitenkin erilaiset työkalut kädessä etkä säikähdä nopeaa työtahtia vaan tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Työkieli on suomi.

Tartu tilaisuuteen ja kartuta arvokasta työkokemusta! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.11.2019 oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi