(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Etsimme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että sesonkiapulaisia. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut.

Työn kuvaus

Työ sisältää elintarvikkeiden pakkaamista käsin. Lisäksi on mahdollista työllistyä koneenkäyttäjäksi. Työtä tehdään pääasiallisesti kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö), mutta työvuorot voivat keskittyä myös juuri sinulle sopiviin vuoroihin. Aamuvuoro on klo 06.00-14.00, iltavuoro on klo 14.00-22.00 ja yövuoro klo 22.00-06.00. Asiakkaallamme on kuitenkin sekä käytössä 2-, 3- että 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan jonkin edellä mainitun vuorojärjestelmän mukaisesti.

Työn edellytykset

Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Hygieniapassi katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tässä työssä saat mukavan työtiimin tuen ja työvuorot ovat sovittavissa esimerkiksi opintojen ohelle iltoihin ja/tai viikonloppuihin. Toiveidesi mukaan myös kokopäivätyö on mahdollista. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. 

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)