(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta tuotannon tehtävissä? Meillä se onnistuu! Etsimme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä loppuvuoden vaihteleviin kiireisiin. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme toimivat teollisuuden toimialoilla. Heillä on tarjolla eripituisia työsuhteita loppuvuodelle. Tarkempi työnkuva määräytyy oman osaamisesi mukaan ja voit hyvin olla vasta opiskelemassakin alalle. Työtehtäviä tuotannossa on esimerkiksi alkutuotannon ja kokoonpanon saralla. Valtaosa työstä tehdään 2-vuorotyönä, mutta arvostamme valmiutta myös 3-vuorotyöhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työotteesi on aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä tarkka ja tehokas. Tuotantotehtävät vaativat myös hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä aiemman kokemuksen erityisesti puusepänteollisuuden työtehtävistä.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo! Voit liittää hakemuksesi mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!  Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Suomalainen 050 592 5575, katja.suomalainen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi.

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Tervetuloa seuraamaan meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetlahti.