Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Etsimme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että sesonkiapulaisia. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. 

Työn kuvaus

Työ sisältää elintarvikkeiden pakkaamista käsin. Lisäksi on mahdollista työllistyä koneenkäyttäjäksi. Työtä tehdään pääasiallisesti kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö), mutta työvuorot voivat keskittyä myös juuri sinulle sopiviin vuoroihin. Aamuvuoro on klo 06.00-14.00, iltavuoro on klo 14.00-22.00 ja yövuoro klo 22.00-06.00. Asiakkaallamme on kuitenkin sekä käytössä 2-, 3- että 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan jonkin edellä mainitun vuorojärjestelmän mukaisesti.

Työn edellytykset

Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Hygieniapassi katsotaan eduksesi.

Tarjoamme

Tässä työssä saat mukavan työtiimin tuen ja työvuorot ovat sovittavissa esimerkiksi opintojen ohelle iltoihin ja/tai viikonloppuihin. Toiveidesi mukaan myös kokopäivätyö on mahdollista. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. 

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290110
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää