Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Etsimme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että sesonkiapulaisia. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. 

Työn kuvaus

Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään linjastolla tuotteiden pakkauksessa.

Työn edellytykset

Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Ennen työn alkamista sinulla tulisi olla hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Asiakkaallamme on käytössä 2-, 3- ja 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan näiden mukaisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on  mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1262691
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää