(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Etsimme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että sesonkiapulaisia. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. 

Työn kuvaus

Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään linjastolla tuotteiden pakkauksessa.

Työn edellytykset

Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Ennen työn alkamista sinulla tulisi olla hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Asiakkaallamme on käytössä 2-, 3- ja 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan näiden mukaisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on  mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi