Tuotantotyöntekijöitä
Celsa Steel Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haemme tuotantotyöntekijöitä tuotantotehtäviin Celsa Steel Servicelle Pälkäneen tuotantoon. Työt alkavat toukokuun aikana.

Työtehtävät ovat raudoitteiden valmistamista erilaisia tuotantokoneita käyttäen. Työntekijänä tuotannossa käytät myös siltanosturia ja trukkia lopputuotteiden ja raaka-aineen siirtelyyn. Osallistut myös tuotantokoneiden huoltoihin säännöllisin väliajoin. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen ja kokemuksen perusteella. Työtehtäviin annetaan kattava perehdytys.

Odotamme hakijoilta aktiivista ja positiivista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa, korkeaa työmoraalia ja halua sekä kykyä oppia uusia asioita. Huonojen julkisten yhteyksien takia, toivomme oman auton käyttömahdollisuutta. Emme vaadi juuri vastaavaa kokemusta, mutta katsomme eduksi teollisuustuotannon parissa työskentelyn tai kokemuksen kädentaitoja sekä fyysisyyttä vaativista tehtävistä. Myös kokemus trukin ja siltanosturin käsittelystä katsotaan eduksi.

Työvuorot ovat työtehtävästä riippuen 2- tai 3-vuorotyötä ja vuorot ovat klo 6-14 (aamu) 14-22 (ilta) ja 22-06 (yö).

Aloitus: työt alkavat huhtikuun aikana ja kestävät ainakin elokuun loppuun asti. Tämän jälkeen hyvillä tekijöillä voi olla mahdollisuus töiden jatkoon.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haethan tehtävään oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta: Miikka Innala 0504715136

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254718
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0504715136
  • Sijainti: Pälkäne, Tampere, Valkeakoski, Kangasala