(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Hyvinkäälle.

Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään linjastolla tuotteiden pakkauksessa. Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Ennen työn alkamista sinulla tulisi olla hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Asiakkaallamme on käytössä 2-, 3- ja 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan näiden mukaisesti. Etsimme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin työsuhteisiin että sesonkiapulaisia. Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. Solmimme tehtävään valittavien henkilöiden kanssa määräaikaiset sopimukset.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi