(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Haemme syksyn kiireisiin Teollisuuden asiakasyrityksillemme Kokkolaan ja Pietarsaareen

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset mekaaniset asennus- ja kokoonpanotyöt tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita tuotantoon liittyviä töitä. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta, turvallisuusohjeiden noudattamista. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme noin 3 kuukauden määräaikaisen työsuhteen projekteista riippuen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 21.10.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.