(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme kesäksi Teollisuuden asiakasyrityksillemme Ouluun

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu erilaiset mekaaniset asennus- ja kokoonpanotyöt tuotannossa, tavaran pakkaus ja lähettäminen sekä muita tuotantoon liittyviä töitä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, reippautta ja ahkeruutta, turvallisuusohjeiden noudattamista. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme hyviä kädentaitoja.

Tarjoamme noin 3 kuukauden määräaikaisen työsuhteen projekteista riippuen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 30.6.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Päivi Alanne puhelin 044 272 6531.