(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018
Toimenkuva
Haemme teollisuusalan asiakkaallemme Kouvolaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ sisältää monipuolisesti muotoa valmistavan tuotannon eri työvaiheita ja osassa työtä tarvitset käytössäsi myös trukkia.
Odotamme sinulta
Edellytämme työkokemusta mielellään teollisuuden parista, hyvää työmotivaatiota ja valmiutta tarvittaessa 2-vuorotyöhön. Trukkikortti on osassa tehtäviä pakollinen, mutta jos omaat hyvän trukinajotaidon, autamme trukkikortin hankinnassa. Työskentely tehtaassa edellyttää myös työturvakorttia.

Jonkin teknisen alan perustutkinto on tehtäviin soveltuva koulutus, mutta koulutusta tärkeämpänä pidämme hyvää työmotivaatiota ja kiinnostusta työskennellä tuotannon parissa. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Muut tiedot
Työtä on aluksi neljän kuukauden ajalle ja mikäli olet hyvä sekä osaava tekijä ja sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen, voi työ jatkua tämän jälkeenkin.

Hae tehtävään heti, koska työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisimman pian. Täytä sähköinen hakemuksesi os. www.vmp.fi ja sovi haastattelusta toimistollamme puh. (05) 535 4344.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.