(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä (3kpl)!

Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään linjastolla tuotteiden pakkauksessa. Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Ennen työn alkamista sinulla tulisi olla suoritettuna hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Asiakkaallamme on käytössä 2, 3 ja 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan näiden mukaisesti. Etsimme kahta henkilöä pitkäaikaisiin työsuhteisiin (aloitus heti) ja yhtä sesonkiapulaista (aloitus kevään aikana ja työt päättyvät kesän jälkeen). Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. Solmimme tehtävään valittavien henkilöiden kanssa määräaikaiset sopimukset.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi