Tuotantotyöntekijöitä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme! 

Haemme asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle tuotantotyöntekijöitä (3kpl)!

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat. Pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä.

Hakemamme henkilöt tulevat työskentelemään linjastolla tuotteiden pakkauksessa. Työ on itsenäistä, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pääsee jo pitkälle. Eduksi katsomme, jos sinulla on hygieniapassi ja salmonellatodistus.

Asiakkaallamme on käytössä 2, 3 ja 5-vuorojärjestelmät, joten työvuorot tulevat vaihtelemaan näiden mukaisesti. Etsimme kahta henkilöä pitkäaikaisiin työsuhteisiin (aloitus heti) ja yhtä sesonkiapulaista (aloitus kevään aikana ja työt päättyvät syyskuun jälkeen). Kerrothan hakemuksessasi kummasta olet kiinnostunut. Solmimme tehtävään valittavien henkilöiden kanssa määräaikaiset sopimukset.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot ja hakemukset menevät WorkPowerin kautta.

Lisätietoja antaa: julia.laakso@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1114746
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää