(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Ylöjärvelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme Ylöjärvellä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä.

Asiakasyrityksemme on perinteikäs rakennustuoteteollisuuden toimija. Ylöjärvellä sijaitsevassa tuotantolaitoksessa valmistetaan rakennuselementtejä, jotka ovat laadultaan markkinoiden ehdotonta kärkeä.

Etsimme nyt työntekijöitä tuotannon eri vaiheisiin. Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa ma - pe välillä.

Tuotannon tehtävät vaihtelevat monipuolisesti prosessin vaiheen mukaan. Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpanotyötä, valmiiden elementtien viimeistelyä ja siistimistä, sekä osaamisesta riippuen komponenttien valmistamista. Työssäsi käsittelet monipuolisesti tuotteisiin tulevia eri materiaaleja. Työtä tehdään pääasiassa käsin ja työkaluja apuna käyttäen, joten hyvät kädentaidot sekä hyvä fysiikka ovat ehdottomia edellytyksiä työssä menestymiselle. Eduksi katsottava tausta tehtävään valittavalle henkilölle voi olla esimerkiksi kokemus rakennusalalta, metalliteollisuudesta, rakennustuoteteollisuudesta tai valmistavasta teollisuudesta.

Tarjoamme mahdollisuuden työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan, sekä monipuolisen työnkuvan. Kokemuksesi ja osaamisesi voivat vaikuttaa lopulliseen työnkuvaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde.

Tärkeimpänä piirteenä hakijoissa pidämme kuitenkin suoraselkäistä työotetta ja ahkeruutta, joten laita rohkeasti hakemusta niin saadaan osaamisesi meille tietoon. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa henkilöstökonsultti Jani Karjalainen puh: 040 5653550. Hakemukset oheisen linkin kautta.