(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä vuorotyöhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Toimenkuva
Loviisalainen teknologiateollisuuden yritys etsii kauttamme tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa välittömästi ja kestää ainakin jouluun saakka. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa.

Tuotannon tehtävät koostuvat pääosin erilaisista käsin tehtävistä kokoonpanotöistä tai koneenhoidosta. Tehtäviä voi myös löytyä muilta osastoilta ja siihen vaikuttaa oma osaamisesi.

Töitä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, mutta valmius 3-vuorotyöhön vaaditaan. Viikonloput ovat vapaita, mikäli et ilmoittaudu ylitöihin. Lisäksi työpaikalla on lounasmahdollisuus.

Voit olla aloitteleva ammattilainen tai kokenut konkari. Älä huoli, saat kuitenkin kattavan perehdytyksen työhön.
Odotamme sinulta
Mikäli olet yli 18-vuotias, sinulla on hyvä fysiikka, näppärät sormet ja hyvä asenne niin olet oikea henkilö tehtävään. Työ sopii sekä naisille että miehille.
Vaatimuksena on oma auto, sillä julkisilla kulkuyhteyksillä ei työpaikalle pääse. Tämä työ ei kuitenkaan sovi nikkeliallergikoille eikä astmaa sairastaville.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. ammatillinen koulutustausta (metalli, kone, sähkö) tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Kaikki alaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi
Kesto
1-3kk
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.