Tuotantotyöntekijöitä Vitabalanssille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tuotantotyöntekijöitä Vitabalans Oy:lle

 

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueena toimii Suomi. Tämän lisäksi tuotteita viedään Vitabalans Oy:n oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappobakteerivalmistetehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalans Oy:n tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

 

Tehtävänkuvaus:

Etsimme Vitabalans Oy:lle useita huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä. Vitabalans Oy on tehnyt tasaista kasvua viime vuosien aikana ja nyt haemme työntekijöitä työskentelemään uudella tuotantolinjastolla. Työssä toimit tuotannon eri työvaiheissa puhdastilatuotantoympäristössä. Haemme työntekijöitä tuotteiden valmistukseen ja pakkaukseen. Työhösi sisältyy tuotantolaitteiden käyttöä ja asennuksia, sekä dokumentointia ja laaduntarkkailua. Työskentely tapahtuu arkisin, vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa (klo 6-14/14-22). Työ alkaa vuoden määräaikaisena työsuhteena, mutta hakijoilta odotamme valmiutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen tämän jälkeen.

 

Vaatimukset:

Työhön valittava henkilö pitää selkeistä työohjeista ja noudattaa näitä aina huolellisesti. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää hyvää suomenkielen taitoa. Emme edellytä alan koulutusta, mutta eduksesi  katsotaan prosessityöntekijän koulutus tai sinulta löytyy työkokemusta teollisuuden työtehtävistä. Vitabalans Oy järjestää työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

 

Muuta:

Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Eezy Hämeenlinna antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 9178540 Silja Syrjälä / hameenlinna.eezy@eezy.fii. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti osoitteeseen hameenlinna.eezy@eezy.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549524
  • Tehtäväalue: Lääketeollisuus ja farmasia
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Riihimäki, Tammela