(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vitabalans Oy:lle
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Vitabalans Oy
Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueena toimii Suomi. Tämän lisäksi tuotteita viedään Vitabalans Oy:n oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappobakteerivalmistetehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalans Oy:n tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Toimenkuva
Etsimme Vitabalans Oy:lle useita huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä. Vitabalans Oy on tehnyt tasaista kasvua viime vuosien aikana ja nyt haemme työntekijöitä työskentelemään uudella tuotantolinjastolla. Työssä toimit tuotannon eri työvaiheissa puhdastilatuotantoympäristössä. Haemme työntekijöitä tuotteiden valmistukseen ja pakkaukseen. Työhösi sisältyy tuotantolaitteiden käyttöä ja asennuksia, sekä dokumentointia ja laaduntarkkailua. Työskentely tapahtuu arkisin, vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa (klo 6-14/13.45-21.35). Työ alkaa vuoden määräaikaisena työsuhteena, mutta hakijoilta odotamme valmiutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen tämän jälkeen.

Odotamme sinulta
Työhön valittava henkilö pitää selkeistä työohjeista ja noudattaa näitä aina huolellisesti. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää hyvää suomenkielen taitoa. Emme edellytä alan koulutusta, mutta eduksesi katsotaan prosessityöntekijän koulutus tai sinulta löytyy työkokemusta teollisuuden työtehtävistä. Vitabalans Oy järjestää työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

Muut tiedot
Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi ansioluetteloineen pikaisesti osoitteeseen hameenlinna.vmp@eezy.fi Lisääthän viestisi otsikkoon Tuotantotyöntekijä Vitabalans.

Kesto
pitkäaikainen

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna.vmp@eezy.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 12.10.2020 mennessä.