(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vitabalans Oy:lle
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Toimenkuva
Etsimme Vitabalans Oy:lle useita huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä. Tuotantoympäristössä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita kotimaan ja vientimarkkinoille. Työssä toimit prosessinhoitajana tuotannon eri työvaiheissa. Työhösi sisältyy tuotantolaitteiden käyttöä ja asennuksia sekä dokumentointia ja laaduntarkkailua. Työtä tehdään puhdastilassa ja työ on 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta
Pidät selkeistä työohjeista ja noudatat näitä aina huolellisesti. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää tietokoneen käyttöä ja hyvää suomenkielen taitoa.

Koulutus ja työkokemus
Emme edellytä alan koulutusta. Eduksi kuitenkin katsotaan, jos olet koulutukseltasi esimerkiksi prosessityöntekijä tai sinulla on taustaa teollisuuden työtehtävistä. Vitabalans Oy antaa työtehtävään kattavan perehdytyksen.

Muut tiedot
Mikäli koet, että juuri sinä olet etsimämme henkilö tuotantotehtäviin, lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon mahdollisimman pian osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä sopisit tähän työtehtävään. Rekrytoinneista vastaa Eezy VMP Hämeenlinna, tiedustelut Laura Papinsaari arkisin klo 9-15 välisenä aikana p. 0403075263/hameenlinna@vmp.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kesto
12 kk, mahdollisuus vakinaistua tämän jälkeen

Lisätietoja
Laura Papinsaari, hameenlinna@vmp.fi, 0403075263

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.05.2020 mennessä.