(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vitabalans Oy:lle
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019
Vitabalans Oy
Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.
Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappotehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.
Toimenkuva
Etsimme Vitabalans Oy:lle useita huolellisen ja tarkan työotteen omaavia tuotantotyöntekijöitä. Tuotantoympäristössä valmistetaan korkealaatuisia tuotteita lääketeollisuuteen. Työssä toimit prosessinhoitajana tuotannon eri työvaiheissa. Työhösi sisältyy tuotantolaitteiden käyttöä, asennuksia ja puhdistusta. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat myös dokumentointi ja laaduntarkkailu. Työtä tehdään puhdastilassa ja työ on 2-vuorotyötä.
Odotamme sinulta
Pidät selkeistä työohjeista ja noudatat näitä aina huolellisesti. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää tietokoneen käyttöä ja hyvää suomenkielen taitoa.
Koulutus ja työkokemus
Emme edellytä alan koulutusta. Eduksi kuitenkin katsotaan, jos olet koulutukseltasi esimerkiksi prosessityöntekijä tai sinulla on taustaa teollisuuden työtehtävistä. Vitabalans Oy antaa työtehtävään kattavan perehdytyksen.
Muut tiedot
Etsimme henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan yritykseen myös määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikäli koet, että juuri sinä olet etsimämme henkilö tuotantotehtäviin, lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon mahdollisimman pian osoitteeseen hameenlinna@vmp.fi. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä sopisit tähän työtehtävään. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytoinneista vastaa VMP Varamiespalvelu Hämeenlinna, tiedustelut Silja Syrjälä arkisin klo 9-15 välisenä aikana p. 0509178540. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
12 kk määräaikainen työsopimus
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.02.2020 mennessä.