(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Viitasaaren tehtaalle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle Viitasaaren tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Ylikiimingissä, Viitasaarella ja Latviassa. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Heidän tuotantoaan on kehitetty vahvasti viime vuosina ja tällä hetkellä se on Pohjoismaiden nykyaikaisinta.

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset ikkuna- ja ovilinjojen kokoonpanotyötehtävät. Tehtävät sisältävät mahdollisesti tuotteiden viimeistelyä, varustelua ja kokoonpanolinjan muita työtehtäviä, kuten puitteiden asentamista ja lasitusta. Työtehtävät valikoituvat valittujen työntekijöiden vahvuuksien ja aikaisempien työkokemuksien mukaan.

Etsimme reippaita tekijöitä, joilla asenne ja motivaatio työtä kohtaan on kohdillaan. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tuotannossa työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut työtehtäviin. Tärkeintä on oikea asenne!

Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, kello 6-22 välillä. Palkkaus puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Sesonkityöt alkavat sovitusti elokuussa ja työtä on tarjolla alustavasti lokakuulle saakka. Hommien hyvin hoituessa, sitoutuneella henkilöllä voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja kerro milloin voisit aloittaa työt.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi