(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vihtiin
Vihdin Kuumasinkitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019
Vihdin Kuumasinkitys Oy
Vihdin Kuumasinkitys Oy on sinkkilaitos, jossa pinnoitetaan terästuotteita kuumaupotusmenetelmällä. Sulassa, kuumassa sinkissä teräs ja sinkki reagoivat ja teräksen pintaan muodostuu korroosiosuoja. Yrityksen asiakkaat tulevat rakennusteollisuudesta ja konepajapuolelta.
Toimenkuva
Vihdin Kuumasinkitys Oy on uusi nykyaikainen kuumasinkitystehdas Vihdin Ojakkalassa. Tuotannon jatkuvasti kasvaessa haemme tehtaalle lisää työntekijöitä. Työ alkaa määräaikaisena, mutta siinä on mahdollisuus myös vakinaistua. Tehtävään kuuluu kuumasinkityksen eri tuotantoprosessit, kuten sinkitykseen tulevien tuotteiden ripustaminen trukilla, itse sinkitysprosessi sekä lopuksi tuotteiden viimeistely. Työ on 2-vuorotyötä arkisin (06:00-14:00 ja 14:00-22:00).
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöitä, jotka haluavat oppia juuri tämän työn kunnolla ja tulla siinä hyväksi ja luotettavaksi tekijäksi. Työtä tehdään käsin, raskaitakin tuotteita käsitellen, joten sopeutuminen fyysiseen työhön on edellytys. Ikä ei ole este. Arvostamme myös kokemusta, etenkin konepajatyöstä, pintakäsittelystä ja trukinajosta, miksei myös siltanostureista.
Koulutus ja työkokemus
Kaikki kokemus fyysisistä tuotantotöistä on eduksi, samoin trukinajotaito. Tärkeintä on kuitenkin ahkeruus ja motivaatio juuri tämän kaltaiseen työhön.
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme arkisin klo 0800-1000 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.