(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle reippaita tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat vuoden lopussa ja työsuhde kestää noin 2 kk.

Työ on kaksivuorotyötä ja toisinaan voi olla myös yövuoroja, joten pystythän sitoutumaan vuorotyöhön. Työ on kokoaikaista ja töitä on 37,5 h /vko.

Tuotantotyöntekijän tehtäviin kuuluvat tuotantolinjaston tehtävät eri työpisteissä sekä linjaston valvominen. Lisäksi työhön kuuluu pakkaamista.

Eduksi on aikaisempi kokemus tuotantotyöntekijän tehtävistä, mutta voit olla myös vasta-alkaja alalla. Toivomme sinulta reipasta ja innostunutta asennetta. Olet tarkka ja oma-aloitteinen tekijä ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Mari Haapala numerosta 040 848 1012 tai sähköpostitse mari.haapala@adecco.fi.