(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Vantaalle vuorotyöhön
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme tarkkoja ja huolellisia tuotantotyöntekijöitä 3-vuorotyöhön Vantaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Työtehtäviä on siis useita ja ne sijoittuvat elektroniikkateollisuuden tuotantoprosessin eri vaiheisiin eli valmistat tuotteita erilaisten koneiden avustuksella ja teet mittauksia ja tuotteiden laadunvalvontaa puhdastilassa suojavarusteissa. Työtehtävät eivät vaadi erityistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta, sillä tehtäviin perehdytetään yrityksessä.
Osa tuotantolinjoista toimii keskeytymättömässä 3-vuorotyössä ja osa 12-tunnin työvuorojärjestelmän mukaan.

Menestyt tehtävässä, jos sinua kiinnostaa tarkka työ rauhallisessa työympäristössä ja työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja huolellinen. Et aristele koneiden käyttöä ja tarvittaessa teet niihin perussäätöjä työkaluilla opetetun käytön mukaisesti. Työhösi liittyy jonkin verran tuotteiden nostelua prosessivaiheiden välillä. Puhut sujuvasti suomea ja ymmärrät englanninkielistä tekstiä. Kokemus vuorotyöstä, puhdastilatyöstä ja tuotantoympäristöstä katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi meille pian, sillä tehtävät alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä Senior HR Consultant Niina Kola-Kettunen, puh. 040 628 2644 tai niina.kola-kettunen@adecco.fi.