Tuotantotyöntekijöitä, Työtätarjolla21
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2021

Teknologiateollisuuden asiakasyrityksellämme on tarve tuotantotyöntekijöille tuotteiden loppu- ja alkukokoonpanossa Loimaalla. 

Jos omaat korkean työmoraalin sekä olet reipas tiimipelaaja eikä fyysinen työ ole sinulle ongelma, olet etsimämme henkilö! Sorminäppäryyttä vaaditaan myös. Aiempi kokemus/koulutus metallialan kokoonpano-/tuotantotehtävisä katsotaan eduksi, muttei ole kuitenkaan välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja suoriutua kiitettävästi osoitetuista työtehtävistä!
Työtä tehdään 2-vuorossa arkisin. Työ alkaa heinä-elokuun vaihteessa ja työsuhteen alustava pituus on noin neljä kuukautta. Hyvin työssä menestyneellä on kuitenkin mahdollisuus saada jatkoa yrityksessä!
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa eezy.fi (muistathan merkitä työnhakualueeksi Loimaan). Mikäli sinulta löytyy jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme.
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jenni Puskala
HR-koordinaattori

Eezy VMP
Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy

040 3075260
forssa.vmp@eezy.fi
www.eezy.fi

Väinämöisenkatu 4
32200 Loimaa

Eezy – onnistuneita työkokemuksia

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot