(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä linjatyöhön.

Haussa on nyt useampi työntekijä!

Työtehtävät tulevat pitämään sisällään monipuolisesti mm. kasaustöitä,  kalustustöitä sekä metallitöitä oman osaamisesi mukaan. Tarjolla on täydet työtunnit viikoittain ja töitä on tarjolla määräaikaisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Mahdollisuus työllistyä jatkossa myös muihin vastaaviin projekteihin.

Työtä tullaan tekemään 1-vuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on oltava tarvittaessa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttäessä. Oma auto helpottaa, mikäli tuotannossa siirrytään vuorotyöhön.

Uudet työntekijät tullaan perehdyttämään asiakasyrityksemme toimesta työ- ja turvallisuusasioiden kannalta. Katsomme eduksi tehtävään metallialan tai rakennusalan koulutuksen ja/tai aiemman työkokemuksen vastaavantyyppisistä tuotantotöistä. 

Etsimämme työntekijä:

  • on ahkera ja omaa kovan motivaation työntekoa kohtaan
  • on tarkka ja huolellinen
  • on oma-aloitteinen ja valmis työskentelemään tarvittaessa itsenäisestikin
  • osaa käyttää perustyökaluja
  • omaa hyvät tiimityöskentelytaidot 

Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse. Haastattelut tullaan aloittamaan jo hakuaikana.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen (p. 050 475 2050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.