(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Etsimme useille asiakasyrityksillemme työntekijöitä erilaisiin tuotantotehtäviin Turun seudulle. 

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut teollisuuden työtehtävistä, etkä kaihda fyysisestikään raskasta työtä? Haemme nyt ammattitaitoisia tekijöitä eri teollisuuden aloille, sillä saamme jatkuvasti uusia toimeksiantoja asiakkailtamme. Sinulla saattaa olla kokemusta hitsaajan tehtävistä, olet ollut kokoonpanijana tai koneistajana tai esimerkiksi varastotyöntekijänä. Työsuhteiden pituudet sekä työajat vaihtelevat toimeksiannosta riippuen.

Toivomme sinulta 

Mikäli tunnistat olevasi oma-aloitteinen, reipas sekä hyvän työskentelyasenteen omaava persoona ja olet valmis sekä halukas työtä tekemällä oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävissä menestyäksesi sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta tai erityistä ammattiosaamista: jo hyvä asenne ja motivaatio työntekoon riittävät pitkälle.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Olemme hakijoihin aktiivisesti yhteydessä avautuvista työmahdollisuuksista.