(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä tunnetulle yritykselle Kokkolaan
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme loppuvuoden tarpeisiin Kokkolaan nopealla aikataululla

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset tuotannon ja logistiikan työtehtävät.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, ahkeruutta sekä positiivista asennetta ja motivaatiota työhön. Työskentelet tehokkaasti tiimissä. Sinulla on hyvät kädentaidot ja fyysinen kunto, halua oppia uutta sekä olet valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn ja 3-6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa ja mahdollisuuden työsuhteen jatkolle. Hyvän työilmapiirin, kattavan perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Työ alkaa mahdollisimman pian

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai henkilöstökonsultti Amanda Rytioja 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.