(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Tikka Spikes Oy:lle (Jyväskylä)
Tikka Spikes Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Tikka Spikes Oy edustaa nykyaikaisen nastateknologian kansainvälistä huippua. Teemme jatkuvaa työtä tuodaksemme markkinoille turvallisimpia, kestävimpiä ja ympäristöystävällisimpiä nastaratkaisuja. Tuotekehityksen edelläkävijänä Tikka Spikes on tulevaisuudessakin paras valinta nastan toimittajaksi.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tikka Spikes Oy:lle motivoituneita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti ja työtä tehdään maksimissaan viidessä vuorossa.

Tuotannon työtehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja laatutietoutta. Työssä menestyminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja toimia oma-aloitteisesti. Odotamme hakijalta teknisten piirustusten lukutaitoa ja konepajamittalaitteiden käyttökokemusta. Eduksesi katsotaan tuotannon työkokemus sekä kokemus erilaisista tuotannon koneista ja prosesseista eri materiaalien (Al, teräs, kumi tai muovi) parissa, mutta asenne ja motivaatio ratkaisee tässä tehtävässä. Työhön tarjotaan kattava perehdytys.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.2.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.