Tuotantotyöntekijöitä, Thales DIS Finland Oy
Thales DIS Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme Thales DIS Finlandille tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Martinlaaksoon.

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Työ on mielenkiintoista ja pääset näkemään tuotannon monia eri vaiheita ja oppimaan paljon uutta. Pääset työskentelemään monipuoliseen työympäristöön ja työskentelemään paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi. Työtehtäviisi voivat kuulua tuotannon eri työvaiheet kuten, tuotteiden erilaiset esivalmistelun työvaiheet, koneiden käyttö, tuotteiden viimeistely sekä tuotannon jokaisessa vaiheessa tapahtuva laaduntarkistus. Työ vaatii tarkkuutta ja kykyä noudattaa laatustandardeja. Osa työstä tehdään puhdastilassa.

Hakemamme henkilö on tunnollinen, täsmällinen, sosiaalinen ja omaa toimeen tarttuvan työotteen. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tarkkuutta vaativasta tuotantotyöstä tai alan opinnoista, mutta tärkeintä on, että olet valmis oppimaan, omat reippaan asenteen ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta työtä tehdään seisten.

Työ alkaa joulukuussa ja kestää kesäkuuhun 2022 saakka. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Kyseessä on kokoaikainen työ, jota tehdään 40 h/vko. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta suomen kielen taitoa. Hakijan on oltava täysi-ikäinen ja värinäön on oltava virheetön. Hakijoilta tarkistetaan luottotiedot ja rikosrekisteri. Työllistyminen edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti! Hae tehtävään Adeccon sivujen kautta ja liitä mukaan CV:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR-Konsultti Annika Venäläinen puhelimitse +358 40 354 4809 tai sähköpostitse annika.venalainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1514738
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Annika Venäläinen (annika.venalainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa