(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä - Tervastaso Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Tervastaso Oy valmistaa määrämittaisia työpöytätasoja sekä allastasoja. Art Design on Tervastaso Oy:n tuotteiden tavaramerkki. Tervastaso Oy on vuodesta 1986 asti kehittänyt tuotteitaan ja palvelujaan. Art Design -työtasot ovat Euroopan ehdotonta huippua - siitä ovat takeena nimet LG, Westag & Getalit Ag ja DuPont, GetaCore ja Corian sekä Tervastason ammattitaito ja kokemus.

 

Etsimme asiakkaallemme Tervastaso Oy:lle kahta tuotantotyöntekijää kiireavuksi puualan tehtäviin Ryttylään. Aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, innokkuus käsillä tekemiseen ja reipas ote tuotannon työntekoon riittää.

Työtehtävät sijoittuvat viimeistelyyn ja linjastotyöskentelyyn. Tehtävässä pärjäät ahkeralla työskentelyotteella sekä rutiininsietokyvyllä. Työ on käsillä tehtävää, mutta ei fyysisesti vaativaa. Tuotannossa työskennellään päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön tarvittaessa.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kiireavun tarve on aluksi noin kuukaudeksi, mahdollisesti pidempäänkin. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle säännöllisen palkanmaksun lisäksi hyvän perehdytyksen tehtävään.

Jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta 13.10.2019 mennessä.


Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 välisenä aikana  aluepäällikkö Maarit Syrjältä, puh. 010 2306 531.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/