(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme Seinäjoen seudun asiakasyrityksillemme hyvän asenteen ja reippaan työotteen omaavia työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia tuotannon työtehtäviä, kuten kappaleiden viimeistely- sekä varastotöitä. Työsuhde on aluksi kestoltaan määräaikainen, mutta hyvillä tekijöillä on myös mahdollisuus pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Etsimämme henkilö on

Hyvän motivaation omaava, huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Voit olla jo kokenut alan konkari tai työurasi alussa: me autamme sinua löytämään sinulle sopivan työn.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan yrityksissä Seinäjoen seudulla. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Ota tehtävään liittyvissä kysymyksissä yhteyttä ma- to 9-15.