(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä teollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme Savonlinnan ja Punkaharjun alueelle useammalle eri asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä mm. teollisuuteen, kiinteistöhuoltoon sekä varasto- ja logistiikkatoimintoihin.

Koulutuksena tai työkokemuskena toimii hyvin aiempi kiinteistö- tai metallipuolen, ajoneuvoasennuksen, sähkön tai varastopuolen koulutus tai tehtävät.

Työtehtävät liittyvät pääosin asennus- ja huoltotöihin, tuotekokoonpanoon, hitsaus- ja ohutlevytehtäviin, sähkötöihin sekä tavarankäsittely- ja varastotehtäviin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyritysten työntekijäksi. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.