(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä teknologiateollisuuteen
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Eskomatic Oy on vuonna 1976 perustettu alihankintakoneistamo.

Laaja asiakaskuntamme muodostuu mm. laitevalmistajien, metalli-, laboratorio-, ase- ja elektroniikka-alojen yrityksistä. Asiakaskuntamme koostuu asiakkaista jotka arvostavat laatua ja toimitustäsmällisyyttä sekä pitkäjänteistä molemminpuolista kannattavaa yhteistyötä.

Mitä etsimme:

Haemme Eskomaticille Turkuun tuotantotyöntekijöitä / koneenkäyttäjiä vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu mm. työstökoneiden valvonta, kappaleenvaihdot, laadunvalvonta sekä valmistettavien tuotteiden jälkikäsittely. Töitä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta pitää olla valmius siirtyä satunnaisesti 3-vuoroon työkuorman niin vaatiessa.

Mitä odotamme hakijalta:

Voit olla jo metallialalla kokenut konkari, tai alan ulkopuolelta tuleva tulevaisuuden ammattilainen. Tärkeintä tässä tehtävässä on pitkäjänteisyys, huolellisuus, tarkkuus ja kyky oppia uutta. Asiakkaan käyttämä konekanta on nykyaikainen ja monipuolinen.

Mitä tarjoamme:

Nykyaikaisen, hienon työympäristön. Toiset huomioonottavan työyhteisön. Vakituisia kokopäivätöitä alan edelläkävijältä. Perehdytyksen ja koulutuksen työtehtäviin. Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, kuitenkin huomioiden tekijän osaaminen ja työhistoria.

Miten haet tehtävää:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.