(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Teho Filter Oy:lle Sieviin
Teho Filter Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Teho Filter Oy

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Teho Filter Oy:lle Sieviin työntekijöitä hengityssuojainten valmistukseen.

Asiakkaamme tarjoaa tehtäviin valittaville henkilöille hyvähenkisen, kannustavan ja aidosti toimintaa kehittävän modernin työyhteisön.

Odotamme sinulta
Odotamme, että olet perusasenteeltasi aktiivinen, yhteistyökykyinen, vastuuntuntoinen ja huolellinen. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Suojaimet valmistetaan hygieenisissä olosuhteissa, joten työntekijällä tulee olla valmius hygieeniseen työskentelyyn.

Tuotantoprosessissa on paljon käsillä tehtäviä työvaiheita. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta hyvä peruskunto auttaa työssä jaksamisessa. Työ on tällä hetkellä keskeytyvää kolmivuorotyötä ja tehtävissä edellytetään täysi-ikäisyyttä. Työajat arkisin 6-14, 14-22 ja 22-06.

Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi kokemus kokoonpano- tai valmistavista teollisuuden työtehtävistä antaa hyvät valmiudet tehtävässä suoriutumiseen. Tuotannollinen työkokemus ei kuitenkaan ole edellytys, koska tulet saamaan työhön kattavan perehdytyksen.

Muut tiedot
Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP. Mikäli haluat tiedustella tästä työstä lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12kk), jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syys - lokakuun aikana.
Laita hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Kesto
yli 12 kuukautta

Lisätietoja
Anne Laitala, anne.laitala@eezy.fi, 0447712315

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.