(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme pakkausalalla toimivalle kansainväliselle asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Tampereelle

Tehtävään oikea henkilö on kiinnostunut pakkausalan työtehtävistä ja halukas kehittämään jatkuvasti omaa osaamistaan. Toivomme työntekijöiltä oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Eduksi haussa katsotaan ammattitutkinto, esimerkiksi prosessiteollisuuden tai muun tehtävään soveltuvan alan puolelta. Myös aiempi kokemus flexopainosta katsotaan eduksi haussa.

Työtehtävät liittyvät erilaisiin aaltopahvin jalostustehtäviin ja hyvä fyysinen kunto on edellytys tehtävässä pärjäämiselle.

Työtehtäviä on tarjolla useita ja kuulemme mielellämme sinusta etsit sitten osa-aikaista tai vakituista työsuhdetta. Työtehtävät alkavat syyskuun aikana, tarkempi aloitus on sovittavissa erikseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2 vuorossa, mutta edellytämme myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Hakijoiden tulee olla täysikäisiä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyisen palkkauksen sekä kannustavan palkkiojärjestelmän ja kattavia työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus tehtävään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotantotyöntekijöitä Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.