(Poistunut julkaisusta)

Tuotantotyöntekijöitä Tampereelle
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme nyt tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön Pirkanmaan alueelle!

Työtehtävät muodostuvat tuotannon eri työvaiheista ja pakkaustöistä. Työtä tehdään kaksivuorotyönä ja se on keikkaluonteista, jolloin työtuntien määrä on mahdollista sovittaa esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen. Tarve saattaa vaihdella viikoittain. Työkohteeseen on mahdollista kulkea myös julkisilla, joten oma auto ei ole välttämätön.

Toivomme sinulta:
-Positiivista ja aikaansaavaa työskentelyotetta
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Reipasta asennetta
-Joustavuutta

Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.