Tuotantotyöntekijöitä talotehtaalle Pyhännälle
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Etsimme asiakkaallemme Jukkataloille töihin useampaa tuotantotyöntekijää kokoonpanotehtäviin talotehtaalle Pyhännälle.

Työpaikalla tehdään elementtejä, kattoristikoita ja osien valmistusta tuotantotiloissa. Etsimme työtehtävään reippaalla asenteella varustettuja tolokun tekijöitä. Tehtaalla saa tehdä kovasti töitä, eikä töissä tarvitse seisoskella tumput suorina. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen elementtien valmistuksesta, rakennusalan töistä sekä rakennusalan koulutuksen. Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on sähköalan koulutus tai hallitset trukin käytön, sillä osana työnkuvaa yksi tekijä voi päästä myös sähköpuolen tehtäviin ja toinen tekijä lomien tuurauksiin lastauspuolelle. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei kuitenkaan ole välttämätön. Sinulla tulisi olla valmius tehdä töitä kahdessa vuorossa. 

Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Käytössä on myös paikallisia sopimuksia. Palkkaus on vakituisessa työssä ihan kilpailukykyinen, lähtien noin 13 €/h + lisät. Määräaikaisissa työsuhteissa palkkataso on hieman matalampi. Työnantaja tarjoaa kattavat henkilöstöedut. 

Pyhäntä sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan kaakkoisosassa. Kajaanista ja Iisalmesta matkaa tulee noin 75 km, Oulusta noin 125 km. Pyhäntä on taloteollisuuden keskittymä. Tähän idylliseen 1500 asukkaan kylään kannattaa muuttaa työn perässä vaikka kauempaakin! Asuntoasioihin saa tarvittaessa apuja.

Laitathan meille pikaisesti hakemusta, jos katsot olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme sopiviksi katsomamme hakijat joko videon välityksellä, Pyhännällä tai Enersensen toimistoilla, joita sijaitsee mm. Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Porissa, Turussa ja Helsingissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Tuotantotyöntekijöitä 4 kpl
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
Pyhäntä
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta ja positiivista asennetta työntekoon
-Soveltumista rutiinityöhön
-Tiimityötaitoja
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
-Vähintään 18-vuoden ikää

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin kerron lisää:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot